У Тернополі є кандидат з найвищим рівнем позитивного сприйняття

Опубліковано:
17 Жовтня, 2015 о 14:53

Нещодавно на території виборчого округу №36 проходило анкетування, за допомогою якого організатори хотіли визначити, як сприймають люди можливих майбутніх кандидатів у депутати до Тернопільської міської ради.

 



Як показало опитування, майже 95% мешканців округу знають, що 25 жовтня в Україні проходитимуть місцеві вибори. От тільки брати участь в них планують всього 75% опитаних. У порівнянні з попередніми роками, коли явка на вибори становила заледве 60%, показник у три чверті можна вважати високим. Це свідчить, що громадяни стали більш свідомими та розуміють роль місцевих виборів у процесі формування громадянського суспільства.

 

Багато людей знають своїх теперішніх депутатів – про це сказав кожен другий. Але їхньою роботою на окрузі задоволені не всі – 51% впевнені, що теперішні депутати не дотрималися даного ними слова і не виконали всіх своїх обіцянок, а майже 73% опитаних – не можуть пригадати, чим особисто їм допомогли теперішні депутати.

 

Більшість мешкакнців округу №36 підтримує думку, що депутатом повинен бути той, хто вже чогось досяг у житті. Люди так і казали: самодостатня та забезпечена людина, особливо, яка досягла якихось результатів у житті сама, знає собі ціну та ніколи не опуститься до того, щоб красти, чи брехати.

 

Одне з питань стосувалося ставлення простих тернополян до Сергія Мельника – успішного бізнесмена, мецената, благодійника. Майже 49% готові йому допомагати у депутатській діяльності, а понад 61% мешканців округу не мають до кандидатури С.Мельника жодних застережень.

 

У виборчий округ входять будинки на:
вул. Збаразька 1, 3, 5–9, 11, 13, 15, 17–29, 35; вул. Текстильна, вул. Фабрична, вул. Шота Руставелі, пров.Збаразький; вул. Генерала М. Тарнавського 1, 3, 5; вул. Спортивна, просп.Злуки: 4–4А, 27–31.

Голосування проходитиме у фойє колишнього ПТУ№2 та в спорткомплексі «Текстерно»
(обидві дільниці розташовані по вулиці Текстильній).

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: