У Тернопільській Українській гімназії ім. І. Франка встановлено платіжний термінал для школярів

Опубліковано:
22 Березня, 2016 о 09:13

В період з 10 по 17 березня тривав Всесвітній тиждень фінансової грамотності в Україні (Global Money Week). Протягом тижня по усій країні пройде цілий ряд заходів покликаних підвищити фінансову грамотність у дітей. Так у рамках програми підвищення фінансової грамотності у Тернопільській Українській гімназії ім. І. Франка  виставлено платіжний термінал ПриватБанку для розрахунку в їдальні. Це стало можливо дякуючи активній співпраці ПриватБанку та дирекції гімназії у рамках програми «Картка для харчування».

 



«Картка для харчування» – програма, що допомагає дітям не лише швидко та цікаво оплачувати свої шкільні обіди, а батькам контролювати витрати своїх дітей та зручно передавати їм кишенькові гроші, а й виконує основну функцію карти ЮНІОРА – знайомство дітей з банківськими сервісами та продуктами.

 

На відділеннях ПриватБанку Тернополя активно продовжує функціонувати БізнесШкола, щоденно зростає кількість власників карт ЮНІОРА, все більше дітей взнає основи фінансової грамотності та починають користуватись банківськими сервісами. У Українській гімназії ім. І. Франка вже понад 100 учнів активно користуються карткою ЮНІОРА. З кожним днем зростає вміння та впевненість дітей у користуванні сучасними технологіями, адже окрім безготівкового розрахунку, карта ПриватБанк пропонує велику кількість мобільних сервісів та додатків. Це легко, сучасно та пізнавально, а наявність у учня карти дозволяє батькам не лише контролювати витрати дитини, а й бути впевненим у тому, що кишенькові гроші дитини у безпеці.

 

«Сучасні діти надзвичайно швидко вчаться новим технологіям. Вміло користуються комп’ютером та мобільними пристроями, опановують нові сервіси. Тому підвищувати фінансову грамотність учнів – наш безпосередній обов’язок. Ми прагнемо, що б наші випускники вступали в доросле життя знайомі з усіма напрямками та нюансами фінансової та банківської системи. І зробимо усе для цього» – прокоментував директор Української гімназії Анатолій Крижанівський.

 

Окремо варто відмітити, що з 24 березня в Україні стартує унікальна всеукраїнська економічна олімпіада для випускників середніх шкіл «Фінансовий геній», яка проходить в рамках освітньої програми ПриватБанку ЮніорБанк. Участь можуть прийняти випускники будь-якої української школи, а переможець «Фінансового генія» отримає грант в розмірі 50 000 гривень на оплату подальшого навчання у вищій школі.

 

На сьогоднішній день у Тернопіліській області близько 4100  дітей, що активно користуються карткою ЮНІОРА і кожен з них може стати наступним “Фінансовим генієм”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: