У Тернопільській ОДА обговорили зміни до податкового, митного та земельного законодавства

Опубліковано:
25 Липня, 2015 о 14:14

Представники Секретаріату міжфракційного депутатського об`єднання «Депутатське об`єднання з реформування податкового, митного та земельного законодавств України», народні депутати, представники ДФС у Тернопільській області, Управління ДМС у Тернопільській області взяли участь у круглому столі, який відбувся 22 липня у Тернопільській обласній державній адміністрації.

 



У рамках заходу обговорили зміни до податкового, митного та земельного законодавств України.

 

Як зауважила перший заступник голови секретаріату міжфракційного об’єднання «Депутатське об’єднання з реформування податкового, митного та земельного законодавства України» Інна Битюк, « нам дуже важливо розуміти проблематику, що є в регіонах, бо, якщо парламент ухвалює закони, то ви вже маєте фактично їх виконувати».

 

 

«Хотілося б, щоб було гармонійне поєднання теорії і практики, щоби ми чули ваші проблеми знизу і могли враховувати їх при розробці законопроектів», – зазначила Інна Битюк.

 

Тимачасово виконувач обов`язків керівника апарату Віктор Шумада висловив сподівання, що зустрічі у такому форматі матимуть продовження.

 

 

«Дякуємо представникам міжфракційного депутатського об`єднання, які зацікавлені почути наші думки, – зазначив Віктор Шумада. – Сподіваюся, наша спільна робота принесе результат».

 

Особливу увагу під час зустрічі присвятили новій системі електронного адміністрування ПДВ, яка працює  з 1-го липня на постійній основі, питанню касових апаратів, видачі дозволів на виробництво та реалізацію продуктів харчування тощо.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: