У тернопільських водіїв не вилучатимуть права, навіть якщо ті – порушники

Опубліковано:
20 Липня, 2015 о 11:41
В Україні буде фото- та відеофіксація порушень правил дорожнього руху. Відповідний закон прийняла Верховна Рада минулого тижня.

 

За схожим принципом автоматизованої фіксації ПДР працюють у країнах Європи. При цьому квитанції за зафіксовані порушення будуть надходити на адресу власників авто разом із доданими фото- чи відеодоказами.



Після цього у власника авто буде час на те, щоб зрозуміти, чи він керував машиною в момент здійснення порушення, чи інша особа, якій авто передавалось.

Кожен матиме право оскаржити таке рішення в суді.
Власникам авто, які передали його по довіреності, дадуть час на те, щоб оформити продаж авто. Якщо власник транспортного засобу висловить бажання, то він матиме можливість отримати інформацію про фіксацію порушення ПДР на телефон чи електронну пошту.

Законом запроваджується і система штрафних балів, які будуть враховуватись під час накладення штрафів. Працівників патрульної поліції та інші підрозділи наділять правом стягувати штрафи на місці порушення.

А от вилучення прав у водіїв буде можливе лише за рішенням суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: