У Тернопіль приїхали “тітушки” зі Львова. Їх зараз ловить поліція (Фото)

Опубліковано:
26 Січня, 2016 о 11:41

У Тернопіль приїхали молодити спортивної зовнішності з Львівської області, котрі мали влаштувати у місті масові безпорядки. Про на сесії міської ради заявив міський голова Сергій Надал.

 



“Сьогодні у Тернопіль заїхав автобус з тітушками з Львівської області. З бійцями борцівського клубу. На Микулинецькій міліція затримала близько 20 чоловік за вчинені безпорядки. І ще п’ять патрулів поліції доловлюють їх по Березовиці. Це ті люди, які мали бути тут і чинити безпорядки в місті”, – повідомив мер міста.

 

Наразі невідомо, хто і для чого привіз згаданих мером “тітушок”. Втім, судячи з того, що події розгортаються на Микулинецькій, найімовірніше, пов’язано це з будівельним конфліктом. Нагадаємо, одна з іногородніх будівельних компаній має намір збудувати багатоповерхівку на Микулинецькій. Однак міська влада скасувала містобудівні умови на це будівництво. Також сьогодні під стінами мерії бачили молодиків, котрі протестували проти скандальної будови.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аферисти з «Набережного Кварталу» зібрали з пайовиків майже мільйон доларів і зникли, а замість себе прислали тітушок?

 

P. S. Розпочато кримінальне впровадження. Затриманні почали давати покази. За попередньою інформацією стверджують, нібито їх “найняла” депутат міської ради Наталя Паньківмайже всі вони стверджують, що її найняла Наталія Паньків. Вона також зараз дає покази. 

Подробиці згодом.

 

Тітушки на Микулинецькій

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль та «будівельна мафія» можуть планувати у Тернополі масові безлади під час сесії міської ради

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: