У термомодернізацію тернопільських шкіл та садочків готові інвестувати півмільярда гривень

Опубліковано:
31 Серпня, 2016 о 09:13

У Тернополі провели енергоаудит всіх міських шкіл та дошкільних навчальних закладів. Про це під час освітньої конференції в Українському Домі «Перемога» розповів заступник мера Владислав Стемковський.

 



Таким чином школи  та дошкільні навчальні заклади готують до термомодернізації. Загалом у будівлі навчальних закладів планують інвестувати більше півмільярда гривень.

 

За ці гроші планується модернізація системи освітлення в навчальних приміщеннях, встановлення індивідуальних теплових пунктів, заміна, відновлення теплової ізоляції.

 

Після запланованих робіт школи й садочки мають стати більш комфортними та витрачатимуть менше енергії.

 

– За дорученням міського голови ми провели енергоаудит всіх об’єктів освітньої сфери у Тернополі. В результаті отримали звіт по кожному навчальному закладі в місті. Всього є 83 таких звіти, – зазначає Владислав Стемковський. – В наших планах здійснити інвестицію, а це більш ніж півмільярда гривень, в будівлі освітньої сфери Тернополя. Це дійсно буде проривний проект для міста і таким чином ми зробимо санацію навчальних закладів міста.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: