Вирване волосся, сліди крові та безлад – таку картину застав у своєму домі мешканець села Смиківці Тернопільського району. В коридорі приватного будинку чоловік побачив тіло матері із слідами насильницької смерті. Про це він повідомив в Тернопільське районне відділення поліції 20 січня о 13.35.На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясували правоохоронці, чоловік мешкає в обласному центрі, але до села приїздить часто.

 



У вбивстві матері він одразу запідозрив власну п’ятдесятиоднорічну сестру. Остання – інвалід з дитинства і страждає психічними захворюваннями. При попередньому огляді стало відомо, що донька в результаті конфлікту, почала бити маму. Потерпіла померла на місці події.

 

Жінка в скоєному зізналася. Підозрювана проходить лікування в психоневрологічному диспансері. Проводиться судово-медична експертиза померлої в результаті якої вирішиться питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

 

За матеріалами ВК ГУНП у Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: