У прокуратурі прокоментували ДТП з прокурором (Відео)

Опубліковано:
9 Липня, 2015 о 15:35

Прокуратура області розслідує ДТП за участю свого працівника. Аварія трапилась зранку 7 липня у Кременці. Заступник прокурора району, керуючи власним «Пежо», не розминувся з автомобілем «ВАЗ», за кермом якого був мешканець міста Скалат. З тілесними ушкодженнями обох водіїв доправили до місцевої лікарні.

 



ОЛЕГ ГАЛИЦЬКИЙ, заступник прокурора Тернопільської області:

«В засобах масової інформації зараз прозвучали деякі коментарі з приводу того, що внаслідок цієї ДТП відбулося знесення даху. Однак, хочу зазначити, що дах зрізали працівники аварійно-рятувального загону з метою звільнити водія, якого заблокувало внаслідок пошкодження автомобіля».

 

В обох кермувальників, кажуть в прокуратурі, взяли зразки для проведення експертизи на наявність алкоголю в крові, які передали в Бюро судово-медичних експертиз.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України та розпочали службову перевірку.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До резонансної ДТП у Кременці причетний прокурор?

 

ОЛЕГ ГАЛИЦЬКИЙ, заступник прокурора Тернопільської області:

«Хочу зазначити і проінформувати громадськість, що слідство буде проведено максимум об’єктивно, без будь-яких сторонніх втручань для встановлення істини у справі. Винні будуть, однозначно, покарані».

 

Відповідно до наказу прокурора області, на час проведення розслідування заступника прокурора Кременецького району відсторонили від виконання службових обов’язків.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: