У поліції оприлюднили нові подробиці кривавого ранку у Петриках

Опубліковано:
6 Березня, 2016 о 09:23

Сімейні розбори закінчилия трагічно – двоє загиблих, а саме 81-річний чоловік і винуватець подій. Ще один чоловік із вогнепальним пораненням перебуває у лікарні.

 



Як стало відомо, чоловік  спочатку кинув вибуховий предмет у вікно будинку, де на той час були діти. На щастя, вони не постраждали. Тоді гість взяв гладкоствольну мисливську рушницю та поранив співмешканця дружини.  Взявши у заручники  81-річного господаря, забарикадувався у підсобному приміщенні. Правоохоронці, що прибули на місце події, розпочали спецоперацію «Грім». Проте завадити тому, що сталося, не вдалося – порерпілий підірвав себе і діда дружини.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’явилося відео спецоперації на місці підриву гранати на Тернопільщині

 

Повідомляють, що винуватець трагедії, загиблий 55-річний львів’янин участі у бойових діях на сході країни не брав. Проте був учасником Революції Гідності. До колишньої дружини приїхав за документами. Побачивши у домі її співмешканця – ніби оскаженів. Звідки чоловік взяв зброю і вибухівку – у поліції встановлюють. За фактом розпочато кримінальне провадження.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: