У переддень жіночого свята крала на ринку все, що попадало під руку

Опубліковано:
11 Березня, 2015

П’ять торгових яток на речовому ринку в Тернополі обікрала жителька одного з сіл Гусятинського району напередодні 8 березня. З поцупленим її впіймали дільничні інспектори міліції.

 

В передсвятковий день на ринку був неабиякий ажіотаж, яким і скористалася крадійка. Йдучи торговими рядами, жінка обирала кіоски, біля яких стояло найбільше людей. Допоки продавці обслуговували клієнтів, вона тягнула з вітрин перше, що потрапляло у руки. Товар спритниця ховала в сумку й чимчикувала далі.

Таким чином, не потративши жодної копійки, крадійка розжилася п’ятьма предметами гардеробу: джинсами, жакетом, тунікою та двома вишиванками. Загалом до рук злодійки прилипло товару на понад дві тисячі гривень.

 

Однак жінка недовго тішилася обновками. З усім нацупленим її на ринку зупинили дільничні інспектори міліції. У скоєному липкорука зізналася й добровільно віддала крадені предмети гардеробу  людям у формі.

 

За словами підозрюваної, вона шкодує про скоєне й пояснює, що на злочин пішла через фінансову скруту. Та попри розкаяння за скоєне їй доведеться відповісти. Правоохоронці інкримінують їй  частину 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злодійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: