У найвідомішої тернопільської журналістки Мирослави Гонгадзе за нез’ясованих обставин трагічно загинув батько

Опубліковано:
13 Жовтня, 2015 о 09:23
Про трагічну смерть свого батька повідомила у мережі Фейсбук наша землячка – голова української служби «Голосу Америки» та вдова відомого українського журналіста Мирослава Гонгадзе.

 

Обставини, за яких загинув тато, поки не повідомляються.



 

«Друзі, сумна звістка. Сьогодні загинув мій батько, Володимир Петришин. Завжди турботливий, повний енергії, шалено працьовитий і кришталево чесний чоловік. Ми поки не знаємо як будемо без нього жити. Я поки не можу повірити», – написала Мирослава Гонгадзе 8 жовтня на своїй сторінці у соцмережі Фейсбуці.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині жорстоко вбили 61-річного чоловіка

 

Відомо, що батьки Мирослави досі жили у Бережанах, звідки родом і сама журналістка. Нагадаємо, що 30 листопада 2013 року від онкологічного захворювання на 69-му році життя померла мати вбитого журналіста Георгія Гонгадзе – Леся Гонгадзе. Тепер же Мирослава знову змушена пережити втрату найріднішої людини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: