У кримінально-виконавчої інспекції провели відеолекторій на тему: «Алкоголізм, профілактика, лікування та наслідки»

Опубліковано:
9 Вересня, 2015 о 16:10

07 вересня 2015 року співробітники Заліщицького районного підрозділу  Чортківського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області, спільно з капеланом церкви «Адвентистів Сьомого Дня» Василем Кривенчуком,  організували та провели для підоблікових осіб відеолекторій на тему: «Алкоголізм, профілактика, лікування та наслідки».

 



Під час заходу капелан Василь Кривенчук розповів  реальні історії із життя людей, які  являються залежними  від алкоголю, про їхні проблеми в сім’ї, на роботі та в побуті. Також продемонстрував відеосюжет  з життя дівчини, яка постраждала внаслідок аварії спричиненої нетверезим водієм.

 

Потрібно задуматися скільки покалічено життів через байдужість, нерозуміння того, яким підступним та небезпечним є «зелений змій», оскільки значна частина злочинів скоєна підобліковими саме в стані алкогольного сп’яніння.

 

 

Оксана Маційовська,

інспектор Заліщицького РП

Чортківського МВ КВІ

управління ДПтС України в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: