У Кременці провели відтворення ДТП, яке скоїв п’яний заступник прокурора (Відео)

Опубліковано:
7 Серпня, 2015 о 14:44

6 серпня близько 14 год. у Кременеці на вул. Дубенській проводили відтворення ДТП, яке скоїв заступник прокурора Кременецького району Юрій Ковалик. І все було би нічого, якби відтворення не проводили без свідків, а це означає, що потім воно може бути скасоване судом.

 



Нагадаємо, що 7 липня близько 6.30 год. на вулиці Дубенській заступник прокурора Ю. Ковалик, перебуваючи напідпитку, виїхав на зустрічну смугу і протаранив автомобіль ВАЗ-2115, за кермом якого був Сергій  Хлистун зі Скалата Підволочиського району. В результаті аварії 44-річний чоловік отримав важкі травми, і 15 липня помер у реанімаційному відділенні Тернопільської університетської лікарні. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор, винний в аварії у Кременці, був в стані алкогольного сп’яніння (Фотодоказ)

 

За висновками експертизи, в крові Юрія Ковалика на момент ДТП виявили 2,5 проміле алкоголю.

 

– Якщо прочитати, які наслідки бувають тоді, коли у крові людини виявлено 2,4 проміле алкоголю, – кажуть активісти ГО «Народна рада Кременеччини», – то можна зрозуміти, що реакція водія за кермом автомобіля стає не передбачуваною, навіть за нормальних погодних умов у світлий період доби. Інколи це призводить до смерті за кермом від гострого отруєння етиловим спиртом і, як наслідок, дорожньо-транспортна пригода. А тепер короткі висновки: Юрій Ковалик на відтворенні вказував, що проїзною частиною  дороги рухались пішоходи і він, об’їжджаючи їх, протаранив зустрічне авто. Тоді виникає запитання, а він взагалі міг щось бачити?! ДТП сталось близько 6.30 год ранку, кров на аналіз відбирали о 12 год. Пройшло понад 5 годин. Крім того варто врахувати, що Ковалик у лікарні був під крапельницею – тобто кров фактично очищувалась. Тож скільки насправді проміле було під час зіткнення та, чи взагалі водій бачив та розумів, куди їде, – невідомо…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: