У Києві п’яний порушник у трусах напав на патрульних поліцейських

Опубліковано:
12 Серпня, 2015 о 07:44

У Києві п’яний порушник у трусах напав на патрульних поліцейських.

 



“Буденна робота патрульної поліції. Приїхали за викликом у двір по вулиці Якубовського, 2а, мовляв, бешкетує чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння та сідає за кермо автомобіля. Підійшли, намагалися порозумітися. Марно. Став роздягатися у присутності дітей, в одних плавках хотів втекти, при спробі перешкодити цьому – погрожував і таки вдарив поліцейського. Одразу ж за участі громадянина у цивільному був затриманий і закутий у кайданки.

 

Навіть донька пробувала вгамувати не в міру агресивного батька. Відтак тепер – це кримінальне провадження № 120 …576 внесене в ЄРДР за ч.2 ст 345 КК “Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”, яке розслідує слідчий відділ Голосіївського райуправління. До речі, кайданки потім послабили. Не треба погрожувати і бити поліцейських!”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: