У двох кар’єрах загинули хлопець і дідусь

Опубліковано:
7 Серпня, 2015 о 10:36

У несанкціонованих кар’єрах під час видобутку піску загинули підліток і пенсіонер. Нещастя із неповнолітнім сталося на Бучаччині, а життя літнього чоловіка обірвалося у Чортківському районі.

 



17-річний хлопець видобував пісок у селі Бобулинці Бучацького району. Туди він приїхав разом із двома товаришами, які допомагали вантажити пісок на причеп мотоблоку. Якоїсь миті пісок осунувся, і підліток опинився у смертельній пастці. Друзі відразу кинулися на допомогу, телефонували рідним, однак ні вони, ні швидка не змогли врятувати юнака…

 

Того ж дня схожа трагедія сталася на Чортківщині! На 69-річного пенсіонера у кар’єрі  впала півторатонна кам’яна брила. Шансів вижити у чоловіка не було. Його тіло виявив онук, якого занепокоїла тривала відсутність дідуся.

 

– Як не прикро, але такі трагічні випадки, ймовірно, ставатимуться й надалі, – припускають у прес-службі УМВС у Тернопільській області. – Люди займаються незаконною розробкою надр,  попри здоровий глузд, адміністративну та кримінальну відповідальність, щоб зекономити чи заробити, а натомість втрачають життя…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: