У Бережанах вже третій тиждень розрита вулиця Січових Стрільців, про яку забули політики (Фото)

Опубліковано:
16 Листопада, 2015 о 08:25
У Бережанах вже третій тиждень розрита вулиця Січових Стрільців. Звідти весь цей період тече вода. Старий-новий міський голова міста не звертає уваги на цю проблему та прохання городян її вирішити.

 

«У нашій міській раді є якісь дійсно компетентні люди, щоб нарешті змогли вирішити проблему з водою по вул. Січ.Стрільців??, – написала користувач Helena Szм на офіційній сторінці Бережанської міської ради у Фейсбуці. – Чи ви всі компетентні тільки перед виборами і тільки на словах? Вже третій тиждень розкопана яма, третій тиждень тече вода. Можна надіятися, що за пару днів вдасться все залагодити? Чи починати вас прославляти по всій країні?»



 

Для інформації, на недавніх місцевих виборах перемогу здобув представник Всеукраїнського обєднання «Батьківщина» Володимир Музичка. Попередньо він вже обіймав цю посаду п’ять років. І саме за його каденції розпочалися згадані проблемні ремонтні роботи на вулиці Січових Стільців.

 

berezhany 14 11 15

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: