У «ДНР» розповіли, як терористи без перешкод заїжджають на територію України

Опубліковано:
16 Липня, 2015 о 20:39
Ігор Власюк, який називає себе «директором департаменту автомобільних і пасажирських перевезень міністерства транспорту ДНР» заявив, що жителі тимчасово окупованого Донбасу, без проблем перетинають кордон на підконтрольну Україні територію через російський Бєлгород.

 

Власюк заявив, що терористична «Донецька народна республіка» продовжує співпрацю з Україною з боку Російської Федерації. «Ми тепер перепрофілювалися на Росію. Ми продовжуємо працювати з Україною тільки через Бєлгород. Громадяни, які направляються з республіки в Україну, будуть на кілька годин більше перебувати в дорозі»,- розповів «директор міністерства транспорту».



За його словами, потрапити до Харківської області через дороги РФ можна без будь-яких проблем. «Наші автобуси заїжджають до Харкова, де до нас ставляться більш лояльно, і далі рухаються за встановленим маршрутом»,- прокоментував Власюк. Нагадаємо, самопроголошений лідер так званої Донецької народної республіки Олександр Захарченко зізнався, що відведення «збройних сил республіки» з Широкино був усього лише політичним ходом напередодні зустрічі в Мінську. Він проговорився, що Широкине, яке розташоване в низині, стане хорошою пасткою для українських бійців. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: