У Захiдноукраїнському нацiональному унiверситетi відбувся день науки

Опубліковано:
23 Травня, 2024 о 22:20
У Захiдноукраїнському нацiональному унiверситетi відбувся день науки
День науки відбувся в ЗУНУ. Фото ЗУНУ

22 травня у Захiдноукраїнському нацiональному унiверситетi вiдбулося засiдання науково-технiчної ради з нагоди вiдзначення Дня науки.  

Голова вченої ради Андрiй Крисоватий, вiтаючи когорту науковцiв, зазначив: «Кожен iз вас має свою мiсiю та вiзiю у життi, але головна наша мета – це формувати думку й свiтогляд суспiльства, об’єднувати та розвивати науковi гiпотези, передавати знання i досвiд молодим людям, якi вiдбудовуватимуть Україну. Ми багатогранно працюємо над тим, щоб класичний унiверситет Тернополя був центром наукових iнновацiй та досягнень, впроваджуємо новiтнi технологiї й пiдходи в освiтi, невпинно сприяємо прогресу наукової сфери. Сьогоднi у нас є чудова можливiсть визнати досягнення та поставити новi, амбiтнi цiлi! Вiват науковцi Захiдноукраїнського нацiонального унiверситету!»

Пiд час засiдання науково-технiчної ради було оголошено наказ ЗУНУ «Про вiдзначення працiвникiв унiверситету з нагоди Дня науки в Українi»

Проректор з наукової роботи Микола Дивак вручив грамоти академiчнiй спiльнотi за:



  • вагомi результати дослiджень з прiоритетних напрямiв науки i технiки України;
  • значнi досягнення професорсько-викладацького колективу навчально-наукових iнститутiв i факультетiв у науковiй та дослiдницькiй дiяльностi;
  • забезпечення високої якостi iнформацiйного наповнення фахових журналiв i збiрникiв наукових праць; успiхи в науковiй дiяльностi та захист у 2023 роцi дисертацiї на здобуття наукового ступеня доктора наук;
  • результативнiсть наукової роботи навчально-наукових iнститутiв, факультетiв i кафедр; органiзацiю та якiсне проведення наукових заходiв та дослiджень;
  • популяризацiю та розвиток молодiжної науки;
  • плiдну роботу iз пiдготовки наукових кадрiв, органiзацiйно-iнформацiйний, фiнансовий i кадровий супровiд наукової дiяльностi.

Микола Петрович сказав: «Нашi спiльнi зусилля сприяють прогресу науки України. Ми працюємо на благо розвитку держави, а також примножуємо здобутки ЗУНУ, й саме завдяки вашiй наполегливостi українська освiта та наука змiцнює свiй авторитет!»

Гордимося ученими ЗУНУ й бажаємо невтомного новаторського пошуку, творчих успiхiв i наснаги у роботi!

День науки відбувся в ЗУНУ. Фото ЗУНУ
День науки відбувся в ЗУНУ. Фото ЗУНУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День науки, #ЗУНУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: