У топ 10 вакансій на Тернопільщині у серпні

У топ 10 вакансій області увійшли: водій, продавець, лікар, кухар, швачка, слюсар, вантажник, медсестра, бухгалтер, вчитель.

Опубліковано:
23 Серпня, 2024 о 07:00

Майже 2 тис. вакансій на сьогодні пропонують місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості шукачам роботи. З них, кожна п’ята – із заробітною платою вищою від середньої по області.

Найбільша потреба у працівниках – на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сфері охорони здоров’я та надання соціальної допомоги, в освіті, транспорті.



У топ 10 вакансій області увійшли: водій, продавець, лікар, кухар, швачка, слюсар, вантажник, медсестра, бухгалтер, вчитель.

У топі професій за розміром зарплати:

  • 35–45 тис. грн – головний бухгалтер, водій автотранспортних засобів, інженер-технолог, менеджер (управитель) з постачання, фахівець;
  • 30-31 тис. грн – водії навантажувача, слюсар-ремонтник, начальник виробництва, модельєр-конструктор, інженери-конструктори, вантажники;
  • 26-28 тис. грн  – монтажники устаткування зв’язку, головний інженер, оператор лінії у виробництві харчової продукції (виробництво м’ясних продуктів), дизайнер-виконавець;
  • 25 тис. грн – оператор пульта керування устаткуванням залізобетонного виробництва, рихтувальник кузовів, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів,  майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів, керуючий відділенням; керуючий магазином, лікар ветеринарної медицини, економіст.

Загалом зарплата залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації.

За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» – (063) 5765756.

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

Пропонуєте роботу? Подайте вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна також зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме: http://surl.li/byovs  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Тернопільський обласний центр зайнятості
Теги: #вакансії, #Вакансії у Тернополі, #робота, #центр зайнятості
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: