У Тернополі журналіста незаконно затримали і переслідують

Опубліковано:
21 Листопада, 2014 о 15:49

Під час прес-конференції у Тернопільському прес-клубі журналіст інтернет-газети «ДОБА» Назарій Наджога повідомив, що його незаконно утримував голова громадської організації «Комітет по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією» громадянин Т.

 



Останньому, за словами журналіста, не сподобалася стаття в інтернет-газеті «Доба», де Назарій Наджога розкрив дані про судимість керівника організації та інші факти його незаконної діяльності. Назарій Наджога розповів, що керівник згаданої ГО зачинив його 20 листопада 2014 року в приміщенні офісу організації, вимагаючи надати паспорт, журналістське посвідчення та повідомити особисті дані інших працівників редакції.

 

Як поінформувала присутніх на прес-конференції прес-секретар прокурора області Леся Гурецька, за даним фактом прокуратура Тернополя здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому міліцією за ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст.171 КК України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #журналіст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: