У Тернополі запрацювали фонтани
Фонтани Тернополя. Фото міська рада

У Тернополі на території відпочинкових зон запрацювали фонтани. За сприятливих погодних умов водограї працюватимуть з 11 до 21 години, – повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

«Працівники комунального підприємства «Тернопільводоканал» уже ввімкнули фонтан «Кульбаба», аераційний фонтан на Тернопільському ставі та водограй на відпочинковій зоні «Циганка». Окрім того, через місяць запрацює і фонтан на бульв. Дмитра Вишневецького. Запуск фонтанів відбувається відповідно до графіка управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради. Нагадаємо, на початку квітня тернополяни проголосували за те, аби максимально заощадити гроші на цьогорічному сезоні фонтанів. Тому в місті працюватиме лише кілька водограїв, зокрема аераційний фонтан, який покращує екологію ставу», – йдеться у повідомленні.

Тернопільський фонтан. Фото Антон Марчевський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водограї, #фонтани
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: