У Тернополі відкрили меморіальну дошку воїну Андрію Побережнику

Опубліковано:
20 Червня, 2024 о 15:15

У Тернополі на фасаді будинку на вулиці Стрімка, 7 відкрили меморіальну дошку загиблому військовому Андрію Побережнику. Військовий народився 13 грудня 1987 року в Тернополі. Навчався у Тернопільській загальноосвітній школі-ліцеї № 13 імені Андрія Юркевича та в ліцеї Галицького коледжу. Також закінчив Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.

«Андрій Побережник служив у 128-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді. Брав участь в боях за Дебальцеве. Пізніше, після повномасштабного вторгнення в Україну пішов добровольцем на фронт. Був солдатом, стрільцем-помічником гранатометника, військової частини А3715. Поховали воїна на Микулинецькому кладовищі. Посмертно його нагородили орденом «Орденом за мужність» ІІІ ступеня, а у 2022 році присвоїли звання «Почесний громадянин міста Тернополя», – розповіли у Тернопільській міській раді.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Побережник, #герой, #меморіальна дошка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: