У Тернополі відкрили спортивний клуб «Фаєр» (ФОТО)

Опубліковано:
4 Грудня, 2014 о 20:55

Спортивний клуб «Фаєр» відкрили 4 грудня у приміщенні Тернопільської ЗОШ №21. Тут зробили капітальний ремонт, встановили нове сучасне обладнання. Ремонтні роботи тривали більше року.

 



«Відкриття спортивного клубу відбулося у рамках обласної акції «Спорт проти  деградації», метою якої є показати переваги занять спортом і здорового способу життя, – наголосив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра. – Спорт важливий не тільки, щоб підтримувати фізичне здоров’я, форму, а й тому, що виховує риси характеру, які знадобляться у дорослому житті, –  цілеспрямованість, впевненість, наполегливість».

Спортивні школи у приміщеннях шкіл – явище не нове. Так, зал для занять з фрі-файту працює у Тернопільській ЗОШ №16, у ЗОШ №2 – для занять з панкратіону. Такі ж клуби планують відкривати й в інших навчальних закладах, зокрема у професійно-технічних училищах.

 

«Наразі тривають переговори з представниками національної федерації кікбоксингу, тайського боксу, щоб позиціонувати Тернопіль  як центр змагань різних рівнів, в тому числі і кубка України. У березні наступного року  ми очікуємо проведення чемпіонату з кікбоксингу в нашому місті», – наголосив заступник.

 

У новому спортклубі зможуть займатися не лише школярі. Для дітей віком 7-12 років заняття будуть безкоштовні, для старших  – 6-8 гривень за заняття.

Директор департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту ОДА Віктор Мацикур  висловив сподівання, що у сучасних спортивних залах клубу займатимуться майбутні чемпіони і переможці.

 

«Ми готові співпрацювати і допомагати, – наголосив Віктор Степанович. – Відкриття кожного спортивного клубу – це радість для нас, адже це заклад, який буде працювати на перспективу».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #клуб, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: