У Тернополі відбувся “Символічний ековелопробіг”

Опубліковано:
30 Квітня, 2024

27 квітня в парку “Сопільче” відбувся “Символічний ековелопробіг”. Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення провів даний захід щоб нагадати мешканцям міста про велосипед, як екологічний вид транспорту та важливість дотримання правил дорожнього руху. У заході взяли участь 55 велосипедистів. Для дітей до 10 років була організована “зелена” дистанція, а для дорослих – “червона” по території паркової зони. Окрім захоплюючого велопробігу, учасників чекали додаткові локації.

Еколокація: всі охочі мали змогу долучитись до збору пластикових кришечок та алюмінієвих баночок, спільними зусиллями роблячи нашу планету чистішою;

Майстер-клас з розпису патріотичних пряників: учасники мали можливість проявити свою креативність та створити солодкі шедеври, прикрашаючи пряники у національні кольори.

Всі учасники були нагороджені подарунками від організаторів та їх партнерів, а також отримали незабутні враження від спільного часу проведеного в атмосфері активності.

Символічний ековелопробіг

Символічний ековелопробіг

Символічний ековелопробіг

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Символічний ековелопробіг
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: