У Тернополі відбувся Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА

Опубліковано:
21 Травня, 2024 о 07:10
У Тернополі відбувся Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА
Чемпіонат України з ММА відбувся в Тернополі. Фото: із сторінки Ігоря Гуди

Протягом трьох днів Тернопіль був центром проведення однієї з головних спортивних подій року в Україні.

Приємну новину повідомив голова Тернопільського обласного осередку Федерації України зі змішаних єдиноборств ММА Ігор Гуда.



750 учасників з 20-ти міст нашої Держави виборювали звання переможця Чемпіонату України зі змішаних єдиноборств ММА. Це рекордна кількість спортсменів за всю історію федерації. Переможці цих змагань є кандидатами в збірну України, де мають честь презентувати нашу державу на чемпіонатах світу та Європи.

“Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА відбувся у Тернополі вдруге, але вперше під нашим керівництвом. За три дні у Тернополі проведено більш ніж 1200 сутичок. І саме цього року ми спостерігали сильну конкуренцію у кожній категорії: діти, юнаки, юніори. Перш ніж отримати звання чемпіона, кожному учаснику довелось провести по 6-7 поєдинків. До слова, конкуренція була не лише кількісною, а й якісною, адже серед учасників змагань – призери чемпіонатів світу, переможці чемпіонатів Європи. Тому, безумовно, як голова Тернопільського обласного осередку Федерації України зі змішаних єдиноборств ММА та співорганізатор заходу, гордий з того, що нам вдалося провести Чемпіонат на найвищому рівні і забезпечити усі належні умови для проведення цієї важливої події всеукраїнського значення у Тернополі”, – повідомив пан Ігор.

Ігор Гуда дякує усім, хто сприяв цьому дійству та ЗСУ, які захищають нас від ворога.

“Хочу подякувати керівнику Української Академії Єдиноборств Богдану Мирошниченку та його команді за чудову організацію заходу, міському голові Тернополя Сергію Надалу – за підтримку Чемпіонату, Збройним Силам України, нашим Героям за те, що боронять державні кордони і знищують ворогів, даючи нам можливість проводити важливі для молоді спортивні заходи, які формують характер, силу духу і міць України!”, – написав Ігор Гуда.

Чемпіонат України з ММА відбувся в Тернополі. Фото: із сторінки Ігоря Гуди

 

Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор гуда, #ММА, #спорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: