У Тернополі відбулася обласна дитяча конференція «Голос дитини» (ФОТО)

Опубліковано:
4 Грудня, 2014 о 19:44

Обласна дитяча конференція «Голос дитини»  під гаслом «Нове покоління за майбутнє держави» відбулася 3 грудня в актовому залі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка.

Мета конференції – закріпити активну громадянську активність учнівської молоді, формувати громадянську свідомість, правову культуру, патріотизм юних громадян України, сприяти налагодженню механізмів взаємодії правоохоронних структур, державних органів влади, органів управління юстиції, навчальних закладів в системі формування високої самосвідомості і правової культури молоді.



 

 Участь у заході взяв заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра. Він подякував організаторам та учасникам і наголосив, що зараз такий захід надзвичайно потрібний.
 
 «Сьогодні, коли на східних теренах країни тривають військові дії, як ніколи актуальним є питання виховання підростаючого покоління, – наголосив Леонід Олексійович. – Адже через кілька років ви, дорогі діти, будете творити нову країну. І від кожного з вас залежить, якою буде завтра Україна. Без належної правової освіти, без правової культури, без усвідомлення себе як українця, свого місця у суспільстві і ролі в ньому марно сподіватися змін. Я переконаний, що така конференція – це внесок у формування нового покоління справжніх українців».

 

      Учасниками конференції були учні 9-10 класів загальноосвітніх шкіл області, лідери учнівського самоврядування. Під час проведення заходу вони отримали нагороди переможців проекту «Делегати дитячих прав». 

 

Другою частиною заходу було проведення обласного науково-методичного семінару на тему: «Формування правосвідомості та правової культури громадян». На заході розглянули питання щодо формування правової свідомості та правової культури громадян України та інформаційних технологій як чинника формування правової культури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #голос дитини, #конференція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: