У Тернополі створять перший в Україні координаційний центр для бійців АТО

Опубліковано:
19 Лютого, 2015 о 19:44

Один тернопільський інвестор дозволив волонтерам безкоштовно користуватися підвальним приміщенням на вулиці Злуки. Площа приміщення перевищує триста квадратних метрів. Там наразі облаштовують координаційний центр для бійців антитерористичної операції.




Координаційний центр має стати куточком відпочинку для бійців АТО. Домашній затишок створюють волонтери, долучаються до роботи усі охочі тернополяни.

 

«Зараз саме тривають роботи по створенні цього центру. Хто має бажання, можна долучитися, звертаючись до Логістичного центру. Роботи там багато, треба позамітати, помити вікна, привести до ладу підлогу, побілити стіни, можливо на підлозі постелимо лінолеум. Ми хочемо створити такий куточок, щоб бійці, які повертаються з АТО, могли відпочивати там, жити деякий час, якщо буде така потреба. Там планується створити навчальний клас, кімнату-готель, кухню, санвузол. Також буде кабінет для правових консультацій, щоб солдати не оббивали кабінети чиновників», – розповів волонтер Тарас Білан.

 

До слова, такий координаційний центр для бійців АТО створять вперше в Україні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #центр
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: