У Тернополі шукають «кіберсотню», яка воюватиме з агресором демотиваторами

Опубліковано:
15 Лютого, 2015 о 16:54

Аби перемогти російських «тролів» тернопільська волонтерка Лілія Мусіхіна задумала створити «кіберсотню». Для цього їй потрібні талановиті дизайнери з багатою фантазією.

 



 

– Потрібна допомога у створенні мотиваторів та демотиваторів. Здавалося б, справа дріб’язкова, проте спробуйте подивитися, чим російські «тролі» засипали слова «Україна», «Перемога» тощо. Єдиний варіант – створення інформаційного спротиву у всесвітніх мережах. Робота термінова, безоплатна і надовго, – повідомляє в соцмережах волонтерка штабу Самооборони Майдану Тернопільщини.

 

До «кіберсотні» запрошують тих, хто має навички користування фотошопом та готовий на волонтерській основі працювати на благо України.

 

Усіх, хто зацікавився можливістю вступу до «інтернет-батальйону» просять звертатись у штаб Самооборони Майдану Тернопільщини, що по вулиці Грушевського, 1. Або за телефоном: 0985962680.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: