У Тернополі презентують книгу-фотоальбом “Каміння Майдану”

Опубліковано:
23 Січня, 2015 о 14:27

27 січня, о 18:30, в актовому залі ДЮПЦ «ПЛАСТ»  (м. Тернопіль, вул. Федьковича, 11) відбудеться презентація книги-фотоальбому “Каміння Майдану” о. Михайла Димида та його доньки Климентії.

 



Організатори – ТУСК “ОБНОВА» та НСОУ«ПЛАСТ». Захід відбудеться благословення високопреосвященного архиєпископа та митрополита Тернопільсько-Зборівського кир Василія Семенюка.

 

«Каміння Майдану» – це книжка-фотоальбом, у якій священик і студентка спробували зібрати, позначені впродовж тривання Майдану, каміння.

 

Автори книги – це батько і донька, що представляють два покоління, яких об’єднала Революція гідності. Вони були не просто спостерігачі чи гості, а активні учасники Революції. Сама книга містить 85 проповідей-роздумів о. Михайла, який був одним із капеланів Майдану. Як розповів сам о. Михайло «це роздумування про те, що діється крізь призму Євангелія». А також 450 фотографій Климентії з її коментарями до них. Під час Євромайдану дівчина була одним із адміністраторів групи в соціальній мережі, де ділилася як новинами про те, що відбувається в Києві, так і своїми роздумами про це. В альбомі представлені фотографії, враження авторів, пости у соцмережах з місць подій, малюнки та ін.

 

“Майдан — це Київ, це центр Львова, це також подвір’я біля дому чи місце праці, однак не кухня і не новини на телебаченні, – наголошує о. Михайло Димид. – Відтепер новий Майдан — це серце кожного: ділімося щоденно отриманими маленькими дарами з людьми, яких зустрічаємо, незалежно від їхньої позиції чи байдужості. Зміцнюймо свою гідність…”.

 

Участь у презентації візьме автор книжки о. д-р Михайло Димид, богослов, греко-католицький священик, один із капеланів Майдану.

 

Книгу-фотоальбом “Каміння Майдану” уже презентували у Варшаві, Львові, Круа (Франція).

Вхід вільний.


Prezentatsiya Dimid

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #книга, #Майдан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #презентація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: