У Тернополі поліція поклала на асфальт чоловіка і “заламала” йому руки: що сталося

Опубліковано:
28 Серпня, 2024 о 13:10
У Тернополі поліція "заламувала" руки чоловіку: що сталося
Поліція "заламувала" руки чоловіку. Фото скрін із відео із соцмереж

У Тернополі біля «Маяка» 27 серпня близько 18 години затримали ймовірно нетверезого чоловіка зі зброєю.

Інцидент стався на вулиці Мазепи на перехресті поблизу ставу. За попередньою інформацією, чоловіка зупинили через підозру в алкогольному сп’янінні. Також на відео із соцмереж видно, що на асфальті лежав предмет схожий на пістолет, який правоохоронці перекрили по периметру.



Офіційно від поліції:

У Тернополі поліцейські виявили у нетверезого водія зброю.

За незаконне зберігання зброї фігуранту загрожує до 7 років позбавлення волі.

У вівторок, 27 серпня, близько 18-ї години до співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від жителя обласного центру про те, що невідомий чоловік сідає за кермо автомобіля, ймовірно, у нетверезому стані.

Поліцейські відреагували оперативно: встановили модель і марку автомобіля, його номерні знаки та розпочали першочергові заходи з розшуку правопорушника і транспортного засобу. Уже через декілька хвилин поліцейські виявили розшукуваний автомобіль на одній із вулиць міста. Чоловік намагався втекти від правоохоронців та ігнорував вимоги зупинитися. Екіпаж поліції охорони зупинив водія на вулиці Мазепи.

Правопорушником виявився 37-річний житель Тернополя. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердило освідування, проведене на місці події. Під час поверхневої перевірки у його наплічнику поліцейські виявили предмет, візуально схожий на вогнепальну зброю. Речовий доказ вилучено та направлено на експертизу.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Також поліцейські склали на порушника протокол згідно з ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У Тернополі поліцейські виявили у нетверезого водія зброю
Поліцейські виявили у нетверезого водія зброю
У Тернополі поліцейські виявили у нетверезого водія зброю
Поліцейські виявили у нетверезого водія зброю
У Тернополі поліцейські виявили у нетверезого водія зброю
Поліцейські виявили у нетверезого водія зброю

Молода зірка з Тернополя: Ангеліна Глогусь успішно пройшла відбір на Дитяче Євробачення

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #затримування чоловіка, #маяк
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: