У Тернополі нагородили захисників та волонтерів до Дня Незалежності

Опубліковано:
25 Серпня, 2024 о 14:14

З нагоди 33-ї річниці Незалежності України Тернопільська обласна військова адміністрація провела урочисте нагородження громадян, які зробили значний внесок у наближення перемоги України. Серед нагороджених – представники різних професій та вікових категорій, включаючи юну волонтерку.



Відзначення героїв війни

Виконувач обов’язків начальника Тернопільської ОВА Володимир Важинський вручив державні нагороди широкому колу осіб, які щодня наближають перемогу України. До списку нагороджених увійшли військовослужбовці, рятувальники, медичні працівники, волонтери, а також представники силових структур та правоохоронних органів.

“Ми обовʼязково переможемо, ми захистимо свою державу, ми будемо і надалі жити у вільній та незалежній Україні. І все це — не подарунок, а заслуга. Заслуга саме тих людей, які борються з ворогом, які допомагають, які доводять своїми справами та рішучістю, що Україна — незламна”, – наголосив Володимир Важинський під час церемонії нагородження.

Юна волонтерка серед нагороджених

Особливу увагу привернула наймолодша учасниця церемонії – учениця 5 класу Злата Панькуш. Дівчинка активно займається волонтерською діяльністю з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. За цей час юній тернополянці вдалося зібрати понад 240 тисяч гривень на потреби Збройних Сил України.

Цей випадок яскраво демонструє, що вік не є перешкодою для здійснення добрих справ та підтримки країни в скрутні часи. Як зазначили організатори церемонії:

“Примножувати добро на землі може кожен! І не важливо скільки тобі років. Бо це — щирість серця. Це горіння душі. І навіть найменші долоньки можуть робити великі добрі справи!”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Волонтери Тернопільщини, #День Незалежності України, #захисники україни, #нагородження, #Тернопільська ОВА
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: