У Тернополі нагородили почесним званням «Мати-героїня» 70 жительок області

Опубліковано:
2 Червня, 2024 о 08:08
нагороди
Фото зі сторінки Віктора Устенка у Фейсбук

Тернопільщина завжди славилася міцними родинними традиціями та цінностями. Край, де материнство шанують і оспівують як найвищий життєвий подвиг. Саме тому 70 жінок області сьогодні були удостоєні високого звання “Мати-героїня” – нагороди за самовіддане виховання п’ятьох і більше дітей. Про це повідомили на сторінці ТОДА у Фейсбук.

Подвиг материнства на Тернопільщині

Урочисту церемонію нагородження провів заступник голови Тернопільської ОДА Віктор Устенко. Він від імені держави висловив велику повагу матерям-героїням, чия самовідданість, любов і турбота стали запорукою гідного виховання майбутнього покоління українців.



Нагороди для найвідданіших матерів області

Почесне звання “Мати-героїня” присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей. Ключовим критерієм є не лише факт народження, а й вагомий особистий внесок матері у створення належних умов для здобуття дітьми освіти та розвитку їхніх творчих здібностей.

Шана Тернопільщини для матерів-героїнь

Захід став черговим визнанням держави материнського подвигу жінок Тернопільського краю. Лише з 2005 по 2024 рік звання “Мати-героїня” здобули 6952 представниці області, які продемонстрували безмежну відданість справі виховання нащадків.

Материнський подвиг крізь призму державних нагород

Віктор Устенко побажав матерям-героїням, щоб їхні діти завжди тішили увагою, добротою та успіхами. Адже саме такі сім’ї, де панують любов і взаєморозуміння, є запорукою щасливого майбутнього усієї нації.

“Велика повага і пошана вам, шановні матері! Держава визнала ваш материнський подвиг, самовідданість, любов та турботу, які ви вкладаєте у своїх дітей. Я щиро дякую вам за те, що виховуєте наше майбутнє. Нехай діти завжди тішать вас своєю увагою, добротою та успіхами” йдеться у повідомленні Віктора Устенка.

Тернопільщина пишається своїми матерями-героїнями!

Паніше ми писали пр те, що у тернопільському «Карітасі» влаштували свято до Дня захисту дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"Мати-героїня", #Віктор Устенко, #вручення, #державні відзнаки, #ТОДА
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: