У Тернополі надрукували спогади загиблого айдарівця (ВІДЕО)

Опубліковано:
12 Листопада, 2014

У Тернополі родичі командира другої роти батальйону «Айдар» Андрія Юркевича, який загинув два місяці тому в зоні АТО, видали збірку спогадів військового під назвою «Моя революція».

Про це йдеться у сюжеті програми новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00).

 

Ще за життя Андрій Юркевич докладно описував на своїй сторінці у соціальній мережі хід Революції гідності, а згодом – про перебіг подій на війні. Такі «інтернет-сповіді» мали  неабиякою популярність. Навіть після смерті автора тернополяни не припиняли відвідувати у соціальні мережі сторінку айдарівця. Відтак рідні командира вирішили опублікувати його рядки.

 

«Він дуже переживав, щоб закінчити книгу. Казав, якщо я це не зроблю, то мене совість замучить. Напевно, людина все таки відчувала щось. Тепер, фактично, він закінчив її», – розповідає вдова Андрія Юркевича, Христина Юркевич.


Книгу «Моя революція» видали накладом в сто примірників. Частину з них побратим загиблого Валерій Чоботар пообіцяв уже незабаром передати воякам, які нині охороняють донецький аеропорт.

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #айдар, #андрій юркевич, #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: