У Тернополі молодь збиратиме гроші на канцелярське приладдя для дітей військових

Опубліковано:
7 Серпня, 2024 о 08:11
"Діти військових". Тернопільська молодь збиратиме гроші на канцелярське приладдя для дітей військових
Діти військових. Фото Карітас Тернопіль

У Тернополі учасники проєкту «Діти і війна», який діє у благодійному фонді «Карітас», збиратимуть гроші на канцелярське приладдя для дітей українських захисників. Так вони долучаються до акції «Шкільний портфелик».

«Хлопці і дівчата за допомогою фахівців проєкту будуть організовувати благодійні ярмарки, майстер-класи, інші заходи. Тож слідкуйте за анонсами у наших соцмережах. Підтримайте соціально-відповідальну та милосердну молодь міста Тернополя у їхній соціальній ініціативі. Задонативши, https://send.monobank.ua/jar/2x9bRhiSda Ви долучитесь до доброї справи та допоможете підготувати до навчання дітей Героїв, тих, хто зник безвісти та в полоні. Реалізація соціальної ініціативи відбувається під супроводом фахівців проєкту. Про результати благодійної акції прозвітуємо у соцмережах та на сайті Карітасу Тернопіль.



"Діти військових". Тернопільська молодь збиратиме гроші на канцелярське приладдя для дітей військових
Діти військових. Фото Карітас Тернопіль

Нагадаємо, до таких ініціатив учасники проєкту «Діти та війна» долучаються не вперше. Вони вже брали участь у різноманітних тренінгах та навчаннях. Відвідували курси із фінансової грамотності, з написання та реалізації проєктів, отримання грантів. Мали успішний досвід втілення благодійного проєкту «Верховинський Миколай». Тоді подарунки отримали близько 100 дітей із Верховини.

Олігарх з Тернопільщини Фірташ подає новий позов проти Зеленського

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #допомога, #зсу, #кошти, #молодь
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: