У Тернополі критична потреба в донорській крові з негативним резус фактором

Опубліковано:
27 Серпня, 2024 о 19:25
Кров для ЗСУ
Кров для ЗСУ. Фото Центр Переливання Крові.

Тернопільський обласний центр служби крові потребує ТЕРМІНОВИХ поновлень запасів донорської крові усіх груп з резус фактором негативним для військовослужбовців ЗСУ!

Під час воєнних дій, відколи історія пам’ятає кровопролитні війни, донорська кров була ледь не єдиним способом врятувати бійців, які зазнали поранення з масивною крововтратою у наслідку. В реаліях сьогоднішньої війни ми, Українці в тилу, повинні робити все від нас залежне, аби зберегти життя кожному бійцю. Крім того, варто не забувати й про цивільних, які стають жертвами ракетних та артилерійських ударів – їм необхідна донорська кров.



З цього моменту й надалі Українці повинні формувати у своїй спільноті та громаді культуру регулярного та безоплатного донорства крові, що пропагує наша громадська організація Я ДОНОР спільно з ДонорUA та Тернопільський центр крові
Донорство крові – це важливо! А в час війни – це обовʼязок кожного громадянина України! Саме тому, ми закликаємо вас долучитись до кроводачі на потреби військовослужбовців ЗСУ та цивільного населення. Запрошуйте на спільні донації друзів та колег, організовуйте корпоративні дні донора та поширюйте інформацію про сьогоднішні потреби у крові. Лише спільними зусиллями ми здолаємо ворога раз і назавжди та забезпечимо запасами донорської крові усі актуальні потреби!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #донор, #зсу, #кров
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: