У Тернополі горить суха трава на великій площі

Опубліковано:
1 Вересня, 2024 о 20:02
У Тернополі сталася пожежа
Фото: ТеNews.

На ділянці місцевості між вулицями Львівська та Бережанська в місті Тернополі сталося займання сухої трави та чагарників. Пожежа охопила орієнтовно 1 гектар території, де спостерігалося кілька осередків займання. Вогонь швидко поширювався, що вимагало оперативних дій з боку пожежних служб.

Залучення підрозділів ДСНС

Для гасіння пожежі на місце події були залучені чергові підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Завдяки злагодженим діям рятувальників вдалося локалізувати пожежу, запобігши її поширенню на прилеглі території та можливому завданню більшої шкоди.



Безпека громадян під контролем

Тернопільська обласна державна адміністрація повідомила, що наразі небезпеки для життя громадян немає. Пожежники продовжують працювати над остаточним гасінням залишків вогню, щоб унеможливити повторне займання. Ситуація знаходиться під контролем, і загрози для житлових районів міста не існує.

Фото: ТеNews.
Фото: ТеNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #локалізація пожежі, #пожежа в Тернополі, #суха трава, #тернопільська ОДА
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: