У «Тернопільобленерго» внесли зміни в номери особових рахунків споживачів

Опубліковано:
15 Серпня, 2024 о 17:13

У «Тернопільобленерго» повідомили, що внесли зміни в номерах особових рахунків  споживачів. Має бути введений 10-ти значний формату особових рахунків побутовим та юридичним споживачам. Про це йдеться на сайті організації.

«Із 15 травня 2024 року змінені особові рахунки на 10-ти значний формат, як побутовим так і юридичним споживачам. В той же час, з 15 серпня 2024 року, не можливо передавати показники електролічильників за старим форматом особових рахунків. Ці зміни внесли через встановлення єдиного порядку формування та присвоєння особових рахунків споживачам, а також задля уникнення повторення нумерації особових рахунків в районах електричних мереж».

На сайті «Тернопільобленерго» розповіли про нова складову 10-ти значного формату особових рахунків побутовим та юридичним споживачам



«Перша цифра рахунку – 1, якщо це юридичний споживач, 2-якщо побутовий споживач. Друга та третя цифра рахунку – код району обслуговування (району електричних мереж). Четверта цифра рахунку (за необхідності) «0», для приведення особового рахунку до 10-ти цифр. Наступні цифри рахунку – дані діючого особового рахунку, яким користувалися до цього. Для прикладу, якщо споживач є побутовим і його район обслуговування Тернопільський сільський РЕМ, то в нього буде номер особового рахунку 2390001111 (2-побутовий споживач, 39-код РЕМ, 000-цифри для приведення номеру рахунку до 10-ти значного, 1111-номер особового рахунку який був у споживача)», – йдеться на сайті «Тернопільобленерго».

На сайті організації також повідомили, що що фахівці пунктівприйому платежів та відділення банків мають всю необхідну інформацію для проведення розрахунків. Якщо споживач хоче самостійного передати показник електролічильників за допомогою онлайн способів (Viber, Telegram, сайт), то потрібно вводити особові рахунки в новому форматі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #електрика, #ліччильник, #особовий рахунок
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: