У Шумську погасили марки та конверт, присвячені родині Степана Бандери

Опубліковано:
1 Вересня, 2024

У Шумську спеціальним календарним штемпелем погасили марки та конверт, присвячені родині Степана Бандери. Захід відбувся у краєзнавчому музеї.  Ексклюзивну продукцію – марку «Сім’я Бандери» випустила «Укрпошта» за проєктом «Власна марка», – написали на сторінці Шумської громади.

«Окрім того, виготовили пам’ятний значок «Рік родини Степана Бандери. Сім’я Бандери». Спецпогашення відбулося за участю керуючого справами виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Олега Сиротюка, міського голови Вадим Боярський, заступника спілки ветеранів Шумщини Мар’яна Андріїшина, начальника відділення поштового зв’язку № 1 м. Шумськ Лариси Мендрук. Також у заході взяла участь тернопільська художниця Наталія Басараб, яка реалізовує благодійний проєкт «Їхні очі дивляться в душу», впродовж якого планується намалювати тисячу портретів захисників. Протягом року майстриня малює бійців, яких зустрічає на вулицях, у реабілітаційних центрах і наприкінці зустрічі дарує кожному його портрет. У музеї Наталія Басараб вправно зобразила портрети захисників з Шумщини, які прийшли на захід», – йдеться у повідомленні.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бандера, #марка, #шумськ
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: