У річці на Тернопільщині масово загинула риба
Загинула риба. Фото ГУНП

У річці Збруч на Тернопільщині масово загинула риба. Це сталося у селі Вільхівчик Гусятинської громади, – розповіли в обласному управлінні Нацпоіліції. 

Масову загибель мальків та дорослої риби виявили місцеві жителі. Після того  староста села звернулася до поліцейських Гусятина.



«Поблизу водойми не має підприємств, які могли через викиди спричинити таку ситуацію. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції спільно з представниками екологічної інспекцій, рибного господарства та територіального підрозділу Держпродспоживслужби. Фахівці взяли взірці води для проведення дослідження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до частини 2 статті 242 Кримінального кодексу України – порушення правил охорони вод. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбалення волі на той самий строк», – кажуть поліцейські.

Загинула риба. Фото ГУНП

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #загинула риба, #Збруч, #поліція, #риба
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: