У рамках корпоративного волонтерства «Контінентал» реалізує локальні проєкти в громадах: оголошено конкурс заявок

Опубліковано:
24 Травня, 2024 о 08:16

«Контінентал Фармерз Груп» розпочинає прийом заявок на конкурс малих грантів для подальшого втілення локальних проєктів у сільських громадах. Відібрані ініціативи Компанія реалізує у форматі корпоративного волонтерства під час традиційних одноденних волонтерських акцій за участі своїх співробітників та місцевих мешканців.

Максимальний розмір гранту на один проєкт становить до 40 тис. грн, які будуть надані у формі товаро-матеріальних цінностей та оплати послуг. Водночас реалізація ініціативи передбачає співфінансування з боку громади у розмірі щонайменше 20% від загального бюджету проєкту.



«“Контінентал” регулярно проводить заходи з корпоративного волонтерства із 2019 року. Під час волонтерських акцій ми приїжджаємо в наші громади, де спільними зусиллями допомагаємо покращувати благоустрій та інфраструктуру. Цьогоріч ми вирішили вдосконалити формат і розгорнули окрему грантову систему для того, щоби масштабувати ефект цих заходів, — зазначила Нонна Шмідік, директорка з комунікацій та соціальних проєктів “Контінентал Фармерз Груп”. — Таким чином громади отримують можливість цілком прозоро реалізувати пріоритетні для себе соцпроєкти, залучаючи не тільки матеріальне сприяння з боку Компанії, але й реальну фізичну допомогу з утіленням ініціативи в життя, адже до корпоративного волонтерства вже п’ять років поспіль охоче долучаються співробітники з усіх підрозділів “Контінентал”».

До участі в конкурсі Компанія запрошує ініціативні групи із сіл у Тернопільській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій областях, на території яких «Контінентал Фармерз Груп» здійснює свою господарську діяльність. Характер проєктів, що подаються на конкурс грантів, повинен відповідати одному з напрямків: розвиток сільської інфраструктури (соціальної, освітньої, медичної, спортивної, рекреаційної тощо); благоустрій території; екологія та навколишнє середовище; збереження історико-культурної спадщини.

За результатами конкурсу для подальшої реалізації буде відібрано обмежену кількість заявок, що мають відповідати вимогам, зазначеним в аплікаційній формі. З усіма деталями проведення конкурсу, а також контактними даними координаторів, можна ознайомитися на сайті «Контінентал».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Контінентал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: