У Раді не виключають силового повернення Криму, – Юлій Мамчур

Опубліковано:
29 Грудня, 2014 о 14:11

У Верховній Раді створено міжфракційне об’єднання народних депутатів, яке працюватиме над питанням повернення Криму. Про це під час ефіру на Першому Національному у програмі “Про головне” заявив народний депутат, член фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Юлій Мамчур, – повідомляють у БПП.

 



“Перш за все сьогодні в Криму необхідно відновити українські теле- та радіоканали”, – сказав народний депутат.

 

“Зараз орієнтовно 700-800 тисяч українців проживають в Криму. Не всі вони проросійськи налаштовані. Щоб вони могли отримувати інформацію про Україну, потрібно, щоб радіо  і телебачення туди доходило. Поки що цього немає. Для цього потрібно боротися за мізки тамтешніх українців”, – наголосив Мамчур.

 

Він також звернув увагу, що не можна забувати і за кримсько-татарське населення Криму.

 

“У Криму проживає близько 700 тисяч татарів, які є корінним населенням півострова Крим. А це величезна кількість населення. Треба, щоб вони відчували, що континентальна Україна робить хоча б якісь кроки для повернення Криму. Щоб люди відчували турботу  і держави, і президента за них”, – наголосив депутат.

 

За словами Мамчура, найкраще повернути Крим до України мирним шляхом. “Але ми не виключаємо варіанти силового повернення Криму, тому що це наша територія”, – наголосив Юлій Мамчур.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: