У п’яного водія з Березовиці виявили наркотики

Опубліковано:
23 Квітня, 2024

Керував автівкою в стані сп’яніння та зберігав наркотичні речовини: правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо жителя Тернопільського району.

Крім адміністративної, чоловіку загрожує й кримінальна відповідальність. Слідчі вилучили згорток з кристалічною речовиною та лампочку, перероблену під пристрій для куріння.

Про наркозлочин на лінію «102» повідомив дільничний офіцер поліції. Під час патрулювання в одному із сіл Тернопільського району екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив транспортний засіб, який рухався із порушенням правил дорожнього руху. За кермом перебував 43-річний мешканець Великоберезовицької громади. Під час перевірки документів поліцейські помітили, що водій поводиться підозріло й перебуває в стані сп’яніння.

Окрім цього, під час візуального огляду автомобіля співробітники поліції помітили лампочку із залишками елементів горіння та згорток із речовиною, схожою на наркотичну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці заборонене вилучили та направили на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр, а машину помістили на арештмайданчик.

Слідчі здійснюють розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до частини 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Поліцейські також склали протоколи про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), частиною 1 статті 121 (порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами), частиною 3 статті 126 (керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #березовиця, #наркотики, #нетверезий водій
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: