У Москві жорстоко вбили українського студента

Опубліковано:
6 Лютого, 2015 о 11:58

У Москві невідомі вбили студента МГТУ ім. Баумана, який заступився за незнайому дівчину. Про це повідомили в прес-службі Слідчого комітету, передають  Патріоти України.

 



Інцидент стався напередодні в гуртожитку МГТУ ім. Баумана на вулиці Ізмайлівська. Було виявлено тіло 21-річного студента з ознаками насильницької смерті у вигляді колото-різаних поранень в області голови та шиї. Загиблий – уродженець України з міста Черкаси.

 

Молодий чоловік переїхав до Москви після того, як вступив у Бауманку. Протягом останніх чотирьох років він проживав в студентському гуртожитку. За даними росЗМІ, студент отримав смертельні поранення, коли заступився за незнайому дівчину, до якої пристали хулігани. Невідомі кілька разів вдарили його ножем. Від отриманих поранень студент помер. У  даний час проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин скоєного злочину і затримання особи, причетної до нього.

 

Порушено кримінальну справу за статтею “Вбивство”. Оперативники склали портретний опис ймовірного вбивці Костюченко. За словами свідків, чоловік зростом приблизно 175 сантиметрів був одягнений в чорний пуховик, за плечима у нього висів рюкзак темного кольору. Крім того, у чоловіка невелика борідка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: