У лісовому господарстві області й далі розкрадають

Опубліковано:
11 Грудня, 2014 о 10:38

Прокуратура вжила заходів щодо повернення державі шкоди, заподіяної навколишньому середовищу.

 



Органи прокуратури області постійно вживають заходи реагування у сфері захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень, у тому числі – у сфері охорони навколишнього природного середовища.


Зокрема, на виконання рішення суду за позовом Тернопільського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері ДП Кременецьке лісове господарство відшкодувало 30 тис. грн. шкоди, заподіяної незаконною рубкою дерев у межах території лісового заказника загальнодержавного значення «Суразька дача».


Також, за позовом прокурора Тернопільського району місцеве підприємство повернуло державі 70 тисяч гривень шкоди, спричиненої самовільним водокористуванням.  


Додатково: у поточному році за позовами прокурорів реально виконано рішень суду у сфері охорони навколишнього природного середовища на суму понад 2 млн. гривень.  

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лісництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суразька дача, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: