У Козівському районі чоловік, випивши “зайвого”, забув де залишив машину

Опубліковано:
13 Грудня, 2014 о 17:28

Вчора на Тернопільщині трапився курйозний випадок. 36-річний чоловік забув, де залишив свою автівку, тому  наляканий тим, що її могли вкрасти, він подзвонив до правоохоронців. 




Інцидент стався в одному із сіл Козівського району. Житель села звечора приїхав до бару відпочити. Свою автівку залишив неподалік. Вже коли зібрався їхати додому, будучи добряче напідпитку, не зміг пригадати, де припаркував свій транспортний засіб. Чоловік, вочевидь, подумав, що на його машину хтось спокусився, тож звернувся до працівників міліції із повідомленням про крадіжку.

 

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події і допомогла власнику розшукати його автівку. Як з’ясувалося, машина була на тому місці, де її залишив господар. Тож тепер чоловікові доведеться понести кримінальну відповідальність за неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Козова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: