У комунальних закладах Тернопільщини буде загальнонаціональна хвилина мовчання

Опубліковано:
24 Жовтня, 2024 о 08:18
У комунальних закладах Тернопільщини будуть проводити загальнонаціональну хвилину мовчання
У комунальних закладах Тернопільщини будуть проводити загальнонаціональну хвилину мовчання

Володимир Болєщук видав розпорядження про забезпечення виконання загальнонаціональної хвилини мовчання у комунальних закладах області.

На Тернопільщині запроваджено додаткові заходи для забезпечення виконання Указу Президента щодо проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок російської агресії. Відповідне розпорядження підписав перший заступник голови обласної ради Володимир Болєщук за підсумками засідання Ради ветеранів Тернопільщини. https://tor.gov.ua/list/?type=view&id=20437



Цим документом Володимир Болєщук зобов’язав керівників комунальних підприємств, установ, організацій забезпечити проведення щоденно о 9:00 загальнонаціональної хвилини мовчання за Героями та мирними українцями, загиблими під час російсько-української війни.

З метою громадського контролю за виконанням розпорядження очільник Тернопільської обласної ради звернувся до ветеранів інформувати про випадки невиконання загальнонаціональної хвилини мовчання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #хвилина мoвчання
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: