У аварії на Львівщині загинула учениця тернопільського ліцею

Опубліковано:
26 Серпня, 2024 о 11:15
У ДТП на Львівщині загинула учениця тернопільського ліцею
Загинула дівчина

Трагічну звістку повідомили у Тернопільському обласному ліцеї “Знамення”. Внаслідок ДТП загинула учениця 10-го класу Ірина Соболева. Дівчині було 15 років.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 серпня увечері в селі Крехів Львівського району, де мешкала Ірина. За інформацією правоохоронців, водій автомобіля Skoda Octavia, 27-річний житель одного з сіл цього ж району, здійснив наїзд на пішохода. Від отриманих травм дівчина загинула на місці події.



У ДТП на Львівщині загинула учениця тернопільського ліцею
У ДТП на Львівщині загинула учениця тернопільського ліцею

За фактом ДТП слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В обласному ліцеї “Знамення” висловили співчуття з приводу загибелі учениці.

“Сумуємо разом з батьками і з усією спільнотою “Друзі Бога” Світлая пам’ять Іринко!
Дорога Іринко, Ти назавжди у наших серцях…Твоя світла посмішка, Твоя юнацька радість, Твоє бажання вчитися, вчитися у “Знаменні”, пізнавати, радіти життю …
Віримо, що Всемилостивий Добрий Господь прийме її світлу та щиру душу у теплі батьківські обійми, у Царство Небесне”, – йдеться у дописі на сторінці навчального закладу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: