У Чорткові під час турніру з мініфутболу збирали гроші для ЗСУ

Опубліковано:
15 Жовтня, 2024 о 16:12

У Чорткові відбувся благодійний турнір з мініфутболу серед дитячих команд. Участь взяли 14 команд.  Турнір провели на стадіоні «Харчовик». Захід приурочили Дню захисників та захисниць.

«Змагання проходили у трьох вікових категоріях. В категорії 2012-2013 років народження перемогла команда «Зоря» Хоростків (найкращий гравець – Максим Бігус). У категорії 2014-2015 років народження першість здобула команда ДЮСШ Чортків-1 (найкращий гравець – Артем Малий). А в категорії 2016-2017 років народження перемогли гравці ДЮСШ Чортків-1 (найкращий гравець – Ілля Мархоцький). Призери та переможці турніру отримали грамоти, медалі та кубки. Оскільки турнір був благодійним, то в ході змагань зібрали 15 300 гривень, котрі витратили на придбання шин для авто, яке доставляє вантажі для військових на фронт», – розповіли у Чортківській міській раді.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міні-футбол, #турнір, #чортків
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: