У Бучачі 66-річний чоловік упав з велосипеда і забився

Опубліковано:
21 Червня, 2024 о 13:13
У Бучачі 66-річний чоловік упав з велосипеда і забився
Чоловік упав з велосипеду і загинув. Фото ГУНП

На спецлінію «102» надійшло повідомлення, що 18 червня близько 19:15 у Бучачі чоловік впав з велосипеда і не подає ознак життя. Інформацію надали у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та бригада екстреної медичної допомоги. Загиблим виявився 66-річний місцевий житель. За попередніми даними, він їхав на велосипеді, не впорався з керуванням і впав, вдарившись головою об асфальт. Травми були несумісні з життям.



За даним фактом триває розслідування відповідно до статті 291 Кримінального кодексу України.

Поліція нагадує всім водіям двоколісних транспортних засобів про важливість дотримання правил безпеки на дорозі, перевірки справності гальм і звукових сигналів, а також використання засобів індивідуального захисту. Для забезпечення безпеки на дорогах водії та пасажири мотоциклів, мопедів і моторолерів повинні дотримуватися правил дорожнього руху та використовувати захисне спорядження, зокрема шоломи. Недотримання цих вимог карається штрафами, – повідомляє поліція.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #велосипед, #ДТП
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: