Тягнибок на мітингу добалакався

Опубліковано:
30 Жовтня, 2014 о 18:43

Лідер “Свободи” Олег Тягнибок заявляє, що очолювана ним партія більше не зобов’язана дотримуватися домовленості з політсилами, з якими раніше входила до коаліції. Про це Тягнибок заявив на мітингу біля будівлі Центральної виборчої комісії, повідомляє “РБК-Україна”.

 



“Зливати “Свободу” почали не зараз, під час виборів, зливати “Свободу” почали відразу після Майдану… тепер “Свобода” не зобов’язана дотримуватися домовленостей зі своїми партнерами по коаліції”, – зазначив Тягнибок.

 

За його словами, непроходження націоналістів до нової Верховної Ради вигідне насамперед Кремлю і президенту Російської Федерації Володимирові Путіну. “Адже йому буде набагато простіше домовлятися з ліберальними партіями, а не депутатами від “Свободи”, – заявив Тягнибок.

 

Нагадаємо, за підрахунками Центрвиборчкомом уже більш ніж 99% виборчих протоколів, “Свобода” не долає 5% бар’єру для проходження в Раду.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: